• +36 (48) 505-211
  • vadnapm@legnet.hu

Községünkért és Egymásért Alapítvány

Községünkért és Egymásért Alapítvány
cim:Vadna, Kossuth út 7.
kuratóriumi elnök:Barnóczki Katalin
Alapítványunk 2002-ben alakult 16 magánszemély részvételével, akik Vadnaiakból és Vadnáról elköltözöttekből áll. Sajnos három alapító tagunk már nincs közöttünk. A bíróság „Községünkért és Egymásért” Alapítvány Vadna néven vett nyilvántartásba, ami tükrözi céljainkat, tevékenységünket, és hogy mi vezérelt minket megalakulásunkhoz,községünk kulturális életét, sportrendezvényeit, és községünk fejlődését elősegítsük.
Vezetőségünk öt főből áll.
Alapítványunk igyekszik a lakosság minden korosztályának segíteni. Rendszeresen támogatjuk a civilszervezeteket (Polgárőrség, Nyugdíjasklub, Vöröskereszt alapszervezet, Sajómenti Civilek Egyesülete), intézményeket (Szivárvány Óvodát, Göőz Pál Művelődési Házat). Működésükhöz, rendezvényeik lebonyolításához nyújtunk lehetőségeinkhez mérten,anyagi segítséget.
Amióta megalakultunk az alábbi segítséget tudtuk nyújtani. A Vadna TV részére számítógépet vásároltunk, működésük elősegítésére. Árvízkor a gyerekeknek 6.000,-Ft./fő értékű utalványt összesen 420.000,-Ft. értékben adtunk. Támogattuk az óvoda és az egyház kirándulását, civilszervezeteinket, a játszóház lebonyolítását, nyugdíjas klubnak szobakerékpárt, fényképezőgépet, rendezvényeik lebonyolításához, néptánccsoportnak fellépő ruhájuk megvásárlásához anyagi segítséget.
Művelődési ház által szervezett programokhoz a nyári tábor lebonyolítását. Kopjafa elkészítését, a Parókiára villanybojler vásárlást, a Sajómenti Civilek Egyesülete által a gyerekeknek szervezett vándortábor sikeres végrehajtásához.

„Mozdulj az egészségedért” korosztálytól függetlenül címmel pályáztunk a TÁMOP által kiírt pályázati kiírásra, amit megnyertünk. Változatos, sokszínű egészségmegőrző programokat biztosítottunk a lakosság számára. Játékokat, eszközöket vásároltunk az egészséges életmód fejlesztéséhez (trambulint az óvodának, és különböző játékokat, a Művelődési háznak asztali léghokit, lengő tekét.Község lakosainak kirándulásokat szerveztünk.(Sátoraljaújhely, Hollókő, Kassa, Bükkszentkereszt, Szerencs.
Munkánkat minden anyagi szolgáltatás nélkül, önként végezzük.
Bevételünk a felajánlott 1%-ból, és báli bevételből áll.
Amennyiben úgy gondolja, hogy hasznos munkát végzünk, az alábbi adószámunkra teheti meg az 1% felajánlását.
Adószámunk: 18440683 – 1 – 05
Számlánkra is szívesen vesszük a támogatást.
Számlavezető pénzintézetünk: Korona Takarék Takarékszövetkezet
3700 Kazincbarcika, Egressy B. út 52.
Számlaszámunk: 55400273 – 10001239
Előre is köszönjük támogatásukat.
.

Tisztelettel:
Barnóczki Katalin
elnök